Over ons

Wij willen bijdragen aan het welzijn en (werk)geluk van mensen
Wij geloven dat iedereen kan groeien en zijn potentieel kan ontwikkelen.
Door onze kennis, inzichten en ervaring te delen moedigen we mensen aan
om zelf in actie te komen en zo werk te maken van hun eigen (werk)geluk en bij te dragen aan dat van anderen

Brigitte Denolf

Brigitte Denolf

Brigitte heeft als master klinische psychologie ruim 30 jaar als HR consultant en trainer diverse bedrijven en medewerkers binnen de openbare sector begeleid. Mensen stappen zien zetten waarvan ze dachten dat die onmogelijk waren, is haar doel. 

Zij gooide een paar jaar terug het roer om en werd zelfstandig coach en trainer. Zij biedt als gecertificeerd stress- & burn-outcoach, hartcoherentiecoach en rationeel-emotieve trainer ondersteuning bij specifieke vragen i.v.m. stress, burn-out, veerkracht, zelfvertrouwen en werktevredenheid en dit zowel op team- leidinggevend- als organisatieniveau.

Haar motto is dat je nooit te oud bent om te leren. Haar 3D benadering: durven – doen en doorbreken van routine weerspiegelt haar geloof in het krachtig potentieel van mensen. Ze staat met een open en enthousiaste houding in haar begeleiding, confronteert en motiveert zodat haar klanten opnieuw in zichzelf geloven, leven met léf en de beste versie van zichzelf tot expressie brengen.

Carine Dewulf

Carine Dewulf

Carine is master bedrijfspsychologie en werkte 25 jaar voor diverse bedrijven in marktonderzoek en marketing. Begrijpen wat mensen doen, wat hen beweegt en drijft, dat is haar drijfveer.

In 2017 startte ze haar eigen zaak als coach en trainer. Haar leergierige en onderzoekende aard neemt ze mee in haar coachingtrajecten en workshops. Samen met haar klanten onderzoekt ze wat die nodig hebben om zich persoonlijk en professioneel verder te kunnen ontwikkelen. 

Carine is loopbaancoach, perfectionismecoach en erkend stress- en burn-outcoach. Uit het brede gamma aan methodieken en technieken waarover ze beschikt, kiest ze wat jou helpt om jouw doel te bereiken.

Carine is enthousiast als ze haar inzichten en ervaringen kan delen. Ze motiveert haar klanten graag om nieuwe paden te bewandelen, te experimenteren, te durven.