Inschrijfformulier webinarreeks “Slim omgaan met stress”

  De 4 thema’s zijn:
  · reageren op stress vanuit veilige modus
  · breinvriendelijk werken
  · een stimulerende stressbril opzetten
  · tijd voor positiviteit

  Opgelet! Deze opleiding is geen hersteltraject voor mensen met langdurige spanningsklachten of burn-out. In overleg met je individuele coach kan het aanvullend werken op een traject dat nog veel meer omvat. Ons doel is om technieken mee te geven die preventief kunnen worden in gezet. Als je ze preventief inzet, kan je wel de negatieve gevolgen van stress reduceren. Kortom: geen quick fix maar een toolkit waar je levenslang gebruik kan van maken!


  Reeks 219 op dinsdag 21 september, 5 en 19 oktober en 9 november 2021, telkens van 14u30 tot 16u (Open aanbod)Reeks 220 op donderdag 28 oktober, 18 november en 2 en 16 december 2021, telkens van 11u tot 12u30 (Open aanbod)

  Wens je meer dan 4 deelnemers in te schrijven? Neem contact met ons op.
  Wens je deze reeks te organiseren binnen jouw organisatie? Contacteer ons voor de voorwaarden.

  Naam

  E-mail adres

  Gsm-nummer

  Naam deelnemer 1

  E-mail adres deelnemer 1


  Naam deelnemer 2

  E-mail adres deelnemer 2


  Naam deelnemer 3

  E-mail adres deelnemer 3


  Naam deelnemer 4

  E-mail adres deelnemer 4

  Ik geef Stress Impact Lab toestemming om mijn e-mailadres te gebruiken voor het toesturen van een bevestigingse-mail en de nodige toegangslinks voor de webinarreeks 'Slim omgaan met stress' en het sturen van relevante informatie rond het thema 'stressvaardigheid'. De toestemming kan ik elk moment ook weer intrekken. Wees gerust: bij ons geen overload aan nieuwsbrieven waar je mailbox stress van krijgt.

  Theme: Overlay by Kaira België
  Gemaakt door stress impact lab